Gorditas
Przepis Gorditas może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 357 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, kremowaną kukurydzę, queso añejo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowe Gorditas, Gorditas Nadziewane Serem, oraz Gorditas z pieczarkami –.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
W rondlu na średnim ogniu, połączyć kukurydzę, sól i 1/2 szklanki wody.
Ubić mąkę kukurydzianą i gotować, stale mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 5 minut.
Dodać masło i ser, mieszając do połączenia.
Posmaruj puszkę na muffinki. Podzielić mieszaninę kukurydzy równomiernie między filiżanki, naciskając go na dnie i po bokach, aby utworzyć filiżanki.
Piec do chrupkości, 20 do 25 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut, a następnie odwróć kubki kukurydzy z puszki.
Napełnij je wybranymi nadzieniami i podawaj.