Gorący meksykański Dip szpinakowy wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 325 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 7 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, szpinak, salsę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 133 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na Super spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy obejmują Nashville Hot Chicken Dip, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Dip ze szpinaku z awokado i karczocha.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średnim naczyniu do pieczenia wymieszać salsę, posiekany szpinak, ser Monterey Jack, ser śmietankowy, odparowane mleko, czarne oliwki, ocet z czerwonego wina, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Ocet Winny Czerwony
Mleko Odparowane
Sól I Pieprz
Oliwki Czarne
Serek śmietankowy
Szpinak
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec mieszaninę w nagrzanym piekarniku 12 do 15 minut, lub aż bąbelki.