Golonki jagnięce z Sherry i cebulą

Golonki jagnięce z Sherry i cebulą
Golonki jagnięce z Sherry i cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 308 kalorii, 42g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sherry, golonki jagnięce, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Spróbuj Golonki jagnięce i pasternak z sosem Sherry-cebula, Duszone golonki jagnięce z kozim serem i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Pieczone kotlety jagnięce z cebulą i sosem Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać jagnięce golonki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
2
W 11-na 17-calowej patelni do pieczenia, połączyć bulion, podsmażoną cebulę i czosnek, i sherry. Ułóż jagnięcinę w jednej warstwie w mieszaninie. Patelnię szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w piekarniku 400, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Szczypcami przekładamy trzonki na talerz. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków z patelni. Wymieszać z czerwoną papryką i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Niech jagnięcina i sos czerwony pieprz ostudzić do temperatury pokojowej, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Umieść 1/2 trzpienia w każdej z 2 patelni foliowych (9 na 13 cali.). Łyżka sosu równomiernie na jagnięcinę. Patelnie uszczelnić folią i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Rozmrażać 1 patelnię (patrz UWAGI).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 400, aż jagnięcina będzie gotowana na parze, około 1 godziny. Odkryć i piec, aż mięso jest dobrze rumiane, o 10 minut dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki i patelnie foliowe. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać. Uszczelnij Patelnie foliowe podwójną warstwą folii, aby chronić żywność do przechowywania. Oznacz każdą potrawę trwałym markerem. Zrób mistrzowską listę potraw. Gdy wyjmiesz je z zamrażarki, wykreśl je z listy. Aby uzyskać najlepszą jakość, zamrozić mieszanki mięsne nie dłużej niż sześć tygodni, inne trzy miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn