Golonki Jagnięce Wolno Duszone

Golonki Jagnięce Wolno Duszone
Wolnoduszone golonki jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 326 kalorii, 40g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, skórkę cytryny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow-cooker duszone golonki jagnięce, Slow Cooker jagnięce golonki duszone w Guinnessie, oraz Duszone Golonki Jagnięce.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Jagnięcinę posypać równomiernie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JagnięcinaJagnięcina
3
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 8 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć jagnięcinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę, tymianek i czosnek na patelnię; gotuj przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować, aż płyn odparuje (o 2 protokół). Wymieszać w sosie marinara i bulion; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wróćcie jagnięcinę na patelnię. Przykryć; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż bardzo miękkie i mięso ściąga łatwo z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
BulionBulion
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć jagnięcinę z patelni; odtłuścić tłuszcz z powierzchni sosu i wyrzucić. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; doprowadzić sos do wrzenia, i gotować, aż sos zgęstnieje (o 6 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać jagnięcinę; gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
10
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z bazylią i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn