Golonki jagnięce na fasoli Cannellini
Jagnięce golonki na fasoli Cannellini mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Na $3.1 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis z moich przepisów wymaga boczek, fasola cannellini fasola, Wino i marchew. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini, Pieczone w garnku golonki jagnięce z fasolą Cannellini, oraz Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą.
Instrukcje
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; gotować 12 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj marchew, cebula, i seler na patelni; smażyć 3 protokół.
Dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać z bulionem, rozmarynem, pomidorami i liśćmi laurowymi. Powrót jagnięciny na patelni (patelnia będzie bardzo pełna). Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 godziny lub aż jagnięcina jest bardzo delikatna, obracając jagnięcina raz.
Wyjmij jagnięcinę z patelni; doprowadzić płyn do wrzenia i gotować 5 minut. Odrzuć liście laurowe.
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Fasolę odsączyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości.
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z holenderskiego piekarnika, rezerwując 2 łyżeczki kapie w holenderskim piekarniku. Pokruszony bekon.
Kapiące ciepło na średnim i wysokim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 2 minuty lub do złotego. Fasolę i boczek wymieszać, zdjąć z ognia.
Fasolę podziel równomiernie na 6 talerzy; ułóż jagnięcinę na fasoli. Łyżka sosu nad jagnięciną.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.