Golonki jagnięce duszone z pomidorem

Golonki jagnięce duszone z pomidorem
Golonki jagnięce duszone z pomidorem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 246 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Mieszanka ząbków czosnku, pietruszki, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Jagnięcinę posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
3
Dodać jagnięcinę na patelnię i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino; gotować 2 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać pomidory; gotować 2 minuty. Wróćcie jagnięcinę na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Obrócić jagnięcinę; dusić 1 godzinę lub aż mięso jest zrobione i bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ułożyć jagnięcinę na talerzu; przykryć luźno folią. Odtłuszczone tłuszcze z powierzchni sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut lub aż zgęstnieje. Powrót jagnięciny na patelnię; gotować 4 minuty lub aż jagnięcina jest dokładnie podgrzany. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn