Golonki jagnięce z karczochem Caponata
Jagnięce golonki z karczochem Caponata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka pietruszki, cebuli, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Dip Karczochowy (Caponata), Karczoch i koper włoski Caponata, oraz Karczoch i koper włoski Caponata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać shanks, pat suche, i zorganizować nieco od siebie w 10-przez 15-calowy patelni; posypać całym pieprzem.
Piec trzonki w piekarniku 450, aż dobrze rumiane, 20 do 30 protokół.
Tymczasem, w 4 1 / 2-quart lub większy elektryczny powolnej kuchence, połączyć cebulę, papryka, seler, karczoch serca, oliwki, kapary, i bazylia. Ustaw golenie na warzywach w kuchence.
Dodaj pomidory z sokiem, octem i dowolnymi sokami jagnięcymi z patelni do pieczenia.
Przykryć i gotować, aż jagnięcina będzie bardzo miękka po przekłuciu widelcem, 6 do 6 1/2 godziny na niskim poziomie, 4 do 4 1/2 godziny na wysokim.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś każdy trzonek do szerokiej, płytkiej miski i utrzymaj ciepło. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z płynu do gotowania. Włącz kuchenkę na wysoką. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą z 1 1/2 łyżki wody; wlać do kuchenki i często mieszać, aż sos będzie bulgotał, około 10 minut. Łyżka sosu i warzyw na jagnięcinę, a porcje posypać natką pietruszki.