Papryka Cielęcina Shanks może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 49g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka papryki cubanelle, olej roślinny, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Papryka Jagnięca Shanks, Golonki Cielęce, oraz Duszone Golonki Cielęce.
Instrukcje
1
Patelnię smażyć na 2 palnikach, następnie cebulę i paprykę gotować w 1/4 szklanki oleju z liśćmi laurowymi i 1 łyżeczką soli na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Papryka
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Dodaj pomidory z sokiem, rozbijając je łyżką i gotuj, mieszając, aż płyn odparuje, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
3
Posyp paprykę mieszanką pomidorową i wymieszaj tylko do połączenia, a następnie natychmiast wymieszaj bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pomidor
Bulion
4
Zdjąć z ognia.
5
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Osuszyć i doprawić 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
7
Rozgrzać 1/4 oleju szklanki w 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu, aż się połyska, a następnie dodać 4 trzonki i brązowy, obracając raz, o 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać trzciny do mieszaniny pomidorów w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Wylać tłuszcz z patelni i wytrzeć do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju i brązowe pozostałe 4 trzonki w ten sam sposób, przenosząc do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
11
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać wino do patelni i gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, 15 do 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Wlać do patelni. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć szczelnie folią o dużej wytrzymałości i dusić w piekarniku do bardzo miękkiej, 2 do 2 i pół godziny (w zależności od wielkości).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
13
Przekładamy łyżką szczelinową na talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią. Usuń tłuszcz z duszonego płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Folia Aluminiowa
14
Śmietanę i mąkę ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Ubij około 1 szklanki gorącego duszenia w mieszaninie z kwaśną śmietaną, następnie dodaj mieszaninę do pozostałej duszenia w patelni i gotuj na wolnym ogniu (okrakiem w 2 palnikach) na małym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos się zagęści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
16
Powrót shanks do sosu wraz z soków mięsnych z półmiska, i gotować na wolnym ogniu, aż ogrzane przez, o 10 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
SOS
Mięso
1
Golonki cielęce (bez mieszanki kwaśnej śmietany) można dusić 1 dzień wcześniej i schłodzić w płynie do duszenia (przykryć raz ostygnie). Aby podgrzać, Usuń zestalony tłuszcz z powierzchni, a następnie Ustaw patelnię z trzonkami i płynem, pokrytym folią, na małym ogniu. Gotuj na wolnym ogniu, obracając się raz, aż trzonki zostaną podgrzane, około 15 minut, a następnie usuń trzonki i kontynuuj przepis.