Golonka jagnięca duszona w białym winie z rozmarynem

Golonka jagnięca duszona w białym winie z rozmarynem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Jagnięcina duszona w białym winie z rozmarynem może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.54 za porcję. Jeśli masz sól i pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Duszony Goleń Jagnięcy, Manischewitz - Duszony Trzonek Jagnięcy, oraz Duszone Ravioli Z Jagnięciną.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj trzonki do gorącej patelni i brązowej ze wszystkich stron; powinno to potrwać około 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść na talerz.
4
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i dodać czosnek na patelni; gotować przez 30 do 40 sekund. Wymieszać w cebuli, i kontynuować gotowanie, aż półprzezroczyste, 6 do 8 protokół. Odstawić na patelnię i doprawić 2 łyżeczkami świeżego rozmarynu oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać wino, podnieść ogień do średniej wysokości i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć szczelnie i gotować na wolnym ogniu, aż trzonki będą bardzo miękkie po przekłuciu nożem, 2 do 2 1/2 godziny. Obracaj raz lub dwa razy podczas gotowania i dodawaj wodę w razie potrzeby, aby utrzymać pierwotny poziom cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Podawać golonki przyozdobione gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn