Goleń wołowy i kiełbasa Ragù z pełnoziarnistym Spaghetti

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ragù z goleniem wołowym i kiełbasą z pełnoziarnistym Spaghetti. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, oregano, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj spaghetti squash z kiełbasą indyczą ragu, Jagnięca Golonka I Słodka Papryka Ragù, oraz Ragù Wołowe Na Spaghetti Squash Z Pieczywem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. grzać nasiona kopru włoskiego na małej suchej patelni na średniej-niskiej temperaturze, aż nieco ciemniejszy kolor i bardzofragrant, o 3 protokół. Odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym garnku na średnim ogniu.
Addsausage. Gotować, aż brązowy i gotowaneprzez, zrywając z tyłu łyżki, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do dużej miski.
Dodaj 1 łyżkę oleju do garnka.
Dodaj do potand sauté, aż brązowy, o 6 protokół perside.
Przełóż shanks do miski z kiełbasą.
Dodaj cebulę do garnka i smażyć, aż brązowy andtender, skrobanie się rumiane kawałki, o 10minutes. Powrót shanks, kiełbasa, i dowolnekumulowane soki do garnka.
Dodaj pomidory z sokiem, wino, czosnek, liście laurowe, oregano, pokruszony czerwony pieprz i prażone nasiona kopru włoskiego. Przynieś na wolnym ogniu.
Przykryć garnek i wstawić do piekarnika. Braiseuntil shanks są bardzo delikatne, około 2 1 / 2hours.
Przenieś chwyty na powierzchnię roboczą.
Mięso cięte z kości i kości. Odrzuć kości.Tilt pot. Łyżka off tłuszczu z powierzchni panjuices. Odstawić pokrojone w kostkę mięso do garnka.Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się na tyle, aby pokryć łyżkę, około 10 minut. Doprawić do smaku ragùto solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Lekko schłodzić. Chilluncovered do zimna, a następnie przykryć i keepchilled. Podgrzać na średnim ogniu, mieszającokazalnie, przed kontynuowaniem.
Gotuj makaron w dużym garnku osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy, aby ugryźć, od czasu do czasu mieszając.
Drainpasta; przenieść do dużej miski.
Dodać olej itoss do powłoki.
Dodać ser i natkę pietruszki; wrzucić do tocoat. Doprawiamy makaron solą i pieprzem.
Makaron podzielić na 12 płytkich miseczek.Chochla ragù nad i służyć.