Golarki Carne Guizida
Golarki Carne Guizida może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 207 kalorii, 30g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.75 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pomidorów i chiles, mielona wołowina, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Chili con Carne, Cukinia con Carne, oraz Carne Tampiqueña dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub garnku na średnim ogniu, brązową mieloną wołowinę. Gdy mięso zaczyna brązowieć, dodać cebulę, zieloną paprykę, czosnek i mięso tenderizer. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować od 30 do 45 minut, od czasu do czasu mieszając.
Pomidory pokrojone w kostkę wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku i przykryć. Gotować przez 45 minut lub do momentu, gdy mięso będzie pożądaną delikatnością.