Going Green Leaf Salad
Going Green Leaf Salad to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Jeśli masz pieczone i pistacjowe kawałki, maślankę, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie super. Spróbuj Sałatka z zielonych liści, granatu i migdałów, Stir-fried Yam Leaf (bataty Leaf) z Belacan (shrimp Pa, oraz Pesto Z Liści Rzodkiewki Z Zielonym Czosnkiem I Pestkami Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Sałatę dobrze umyć i osuszyć. Używając rąk, rozerwać sałatę i dodać do dużej miski wraz z jabłkami, orzechami i suszonymi wiśniami.
Skropić w około 1/2 szklanki maślanki dżem Jar Dressing, lub więcej, jeśli chcesz. Dobrze rzucać szczypcami.
Dodać maślankę, śmietanę, majonez, ocet, szczypiorek, czosnek, ostry sos, sól i pieprz do smaku do słoika 2 szklanki mason. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć, aż dobrze się połączą.
Weź dwa: aby zrobić ten sos ser pleśniowy, pokruszyć w 1 / 2cup pokruszonego niebieskiego i zacieru widelcem.