Gofry Z Gorzkiej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów z ciemnej czekolady. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Gofry Z Gorzkiej Czekolady, oraz Gofry orkiszowe z gorzkiej czekolady z książki kucharskiej Simply Ancient Grains.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek kokosowy, brązowy cukier, proszek do pieczenia,sodę oczyszczoną i sól. Zrób dobrze w środku i dodaj żółtka, maślankę, olej i wanilię. Zmiksuj widelcem, następnie stopniowo włącz suche składniki, mieszając aż do połączenia.
Za pomocą miksera elektrycznego na średnich wysokichprędko ubijaj białka w małej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Pracując w 2 partiach, składając białka w ciasto, aż do połączenia.Złożyć w czekoladzie.
Podgrzewaj gofrownicę, aż będzie bardzo gorąca; lekkapryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu. Pracując inbatches, gotować gofry aż gotowane przez.
Przenieś do stojaka z drutu ustawionego w arkuszu do pieczenia, przykryj luźno folią i trzymaj w piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
Gofry podawać z masłem i syropem.
Czy z wyprzedzeniem: ciasto z białkami jaj może byćprzez 4 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.