Gofry wieloziarniste to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę z ciasta, kiełki pszenicy, jogurt i przetwory owocowe oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry Wieloziarniste, Makeover Multigrain Wafle, oraz Wieloziarniste Gofry Słodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: Gofrownica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
2
Rozgrzej gofrownicę do średniej wysokości. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (aby utrzymać ciepło gotowanych gofrów).
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, owies, kiełki pszenicy, jeśli używasz, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczona w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Kiełki Pszenicy
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W innej misce ubić maślankę, olej, cukier i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki i delikatnie mieszać, aż tylko włączone (to jest w porządku, jeśli są jakieś grudki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Lekko posmaruj górną i dolną część gofrownicy olejem. Napełnij gofrownicę około trzech czwartych drogi (niektóre gofrownice nadal powinny być widoczne). Zamknij delikatnie pokrywkę i gotuj, aż gofry będą złocisto-brązowe i chrupiące, 6 do 7 minut. Gotowane gofry trzymaj ciepłe w piekarniku lub przykryte folią na talerzu, podczas gdy pozostałe gofry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego