Gofry owsiane z cukinii mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 198 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gofry Z Orzechami Owsianymi, Gofry owsiane jagodowe, oraz Gofry Owsiano-Miodowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
2
Wymieszać mleko, cukinię, jajka i masło w misce, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Masło
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Mąkę, owies, proszek do pieczenia, brązowy cukier, sól i cynamon połączyć w innej misce; stopniowo mieszać mieszaninę mąki do mieszaniny cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Cynamon
Cukinia
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Kadzi ciasto do rozgrzanej gofrownicy. Gotować, aż gofry będą złote i chrupiące, o 5 protokół.