Gofry Nadziewane

Gofry Nadziewane
Gofry nadziewane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Gofry z indykiem i farszem, Resztki Farszu Gofry, oraz Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle.

Instrukcje

1
Przygotowanie klasycznego farszu szałwiowego i Kiełbasowego w kroku 3 (nie trzeba zwiększać temperatury piekarnika po wyjęciu chleba w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyłącz go zamiast tego).
3
Rozgrzej belgijską gofrownicę zgodnie z instrukcjami producenta i przygotuj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Rozprowadzić 1/5 mieszanki farszu na powierzchni gofrownicy. Gotować, aż chrupiące z obu stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Przenieść do półmiska i służyć z gorącym sosem i syropem klonowym, Lub zachować gorąco w piekarniku 200 ° F podczas gotowania pozostałych partii mieszanki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn