Gofry Nadziewane
Gofry nadziewane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Gofry z indykiem i farszem, Resztki Farszu Gofry, oraz Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle.
Instrukcje
Przygotowanie klasycznego farszu szałwiowego i Kiełbasowego w kroku 3 (nie trzeba zwiększać temperatury piekarnika po wyjęciu chleba w kroku
Rozgrzej belgijską gofrownicę zgodnie z instrukcjami producenta i przygotuj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Rozprowadzić 1/5 mieszanki farszu na powierzchni gofrownicy. Gotować, aż chrupiące z obu stron, o 10 minut w sumie.
Przenieść do półmiska i służyć z gorącym sosem i syropem klonowym, Lub zachować gorąco w piekarniku 200 ° F podczas gotowania pozostałych partii mieszanki farszu.