Gofry kukurydziane i Jalapeño
Gofry kukurydziane i Jalapeno mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 103 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mielony kminek, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 31%. Spróbuj Słodka kukurydza miód Jalapeno cukinia Cornbread Wafle z boczkiem z indyka i jajkami, Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, oraz Maślanka smażony kurczak, kolendra Slaw i Jalapeno Cheddar gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać gofrownicę sprayem do gotowania i rozgrzać.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce.
W średniej misce umieścić maślankę, olej i jajko; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Złożyć w jalapeo i kukurydzy.
Łyżka około 1/2 szklanki ciasta na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto do krawędzi. Gotować 3 do 5 minut lub do czasu zakończenia; powtórzyć procedurę z pozostałym ciasto.
Każdy gofr pokroić na 4 kawałki.