Gofry Kukurydziane
Gofry kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 209 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry kukurydziane i Cheddar, Crisp ' N ' Tender Corn Wafle, oraz Gofry kukurydziane z pikantnym syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce i zrób dobrze w środku suchych składników.
Wymieszaj żółtka, maślankę, olej roślinny i kukurydzę; Dodaj do suchych składników, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż na ciasto.
Gotować w rozgrzanej, naoliwionej gofrownicy na złoty kolor.
Podawać z masłem Kolendrowo-limonkowym, miodem lub syropem klonowym.