Gofry Dyniowe Z Syropem Klonowo-Orzechowym
Gofry z dyni z syropem Klonowo-orzechowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 415 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, cukier puder, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gofry dyniowe z syropem Klonowo-jabłkowym, Gofry dyniowe z jabłkami Klon Orzech, oraz Syrop Klonowy - Jajka Gotowane I Gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników (przez goździki) w dużej misce.
W średniej misce ubić 6 kolejnych składników (przez olej). Zrób dobrze w środku suchych składników; dodaj mokrą mieszaninę. Mieszać tylko do wilgotności.
Rozgrzej gofrownicę i pokryj ją sprayem do gotowania.
Dodać około 1/2 Puchar ciasto, i rozprowadzić go do krawędzi; gotować, aż zatrzyma się na parze. Powtórz z pozostałym cieście, odstawiając gofry na bok, aż wszystkie zostaną ugotowane.
Umieść na blachach do pieczenia w piekarniku na 5 minut, aby chrupać.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj orzechy włoskie; smażyć 3 protokół lub do lekko tosty.
Dodaj syrop klonowy; dusić 2 protokół. W razie potrzeby wafle z cukrem pudrem.
Podawać z ciepłym syropem.