Gofry Dyniowe Bezglutenowe

Gofry Dyniowe Bezglutenowe
Gofry z dyni bezglutenowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 268 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, imbir, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Najlepsze W Historii Gofry Dyniowe Bezglutenowe, Gofry Dyniowe Bezglutenowe, oraz Najlepsze Gofry Dyniowe Bezglutenowe.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem soku pomarańczowego i odstawić na odpoczynek podczas podgrzewania gofrownicy. Gdy Gofrownica będzie gorąca, dodaj sok pomarańczowy do ciasta i wymieszaj. Spryskaj żelazko lekko olejem rzepakowym i postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta, aby zrobić gofry. (Ciasto będzie bardzo grube; dodaj więcej soku pomarańczowego lub wody, jeśli chcesz cieńsze ciasto.) Może być konieczne rozpylenie żelazka między goframi, aby uniknąć przywierania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn