Gofry Dyniowe Bezglutenowe

Gofry Dyniowe Bezglutenowe
Gofry z dyni bezglutenowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 268 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, imbir, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Najlepsze W Historii Gofry Dyniowe Bezglutenowe, Gofry Dyniowe Bezglutenowe, oraz Najlepsze Gofry Dyniowe Bezglutenowe.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem soku pomarańczowego i odstawić na odpoczynek podczas podgrzewania gofrownicy. Gdy Gofrownica będzie gorąca, dodaj sok pomarańczowy do ciasta i wymieszaj. Spryskaj żelazko lekko olejem rzepakowym i postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta, aby zrobić gofry. (Ciasto będzie bardzo grube; dodaj więcej soku pomarańczowego lub wody, jeśli chcesz cieńsze ciasto.) Może być konieczne rozpylenie żelazka między goframi, aby uniknąć przywierania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn