Gofry cytrusowe z kompot Marmolada

Gofry cytrusowe z kompot Marmolada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj gofrów cytrusowych z kompot z Marmolady. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marmolada z trzema cytrusami, Marmolada Z Pomidorów Cytrusowych, oraz Marmolada Z Cytrusów Żurawinowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować kompot, umieścić marmoladę, sok pomarańczowy, sok z cytryny i miód w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż Marmolada topi. Zmniejszyć ciepło i delikatnie wymieszać w pomarańczowych częściach; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarmoladaMarmolada
KompotKompot
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Aby przygotować gofry, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąki i kolejne 6 składników (przez gałkę muszkatołową) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz maślankę, 1/3 szklanki wody, olej rzepakowy, skórkę pomarańczową i jajko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MaślankaMaślanka
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Zalać gofrownicę sprayem do gotowania; rozgrzać. Łyżka około 1/3 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie. Gotować przez 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i powtórzyć procedurę z pozostałym cieście. Cukier puder przesiać na wierzchu gofrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
6
Podawać z kompot pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
PomarańczowyPomarańczowy

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite106opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)11 łyżka suszonego oreganoświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMarmolada pomarańczowa o obniżonej zawartości cukru (np. Smucker ' s)Marmolada pomarańczowa o obniżonej zawartości cukru (np. Smucker ' s)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreootarta skórka pomarańczowaotarta skórka pomarańczowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże kawałki pomarańczy (około 2 pomarańczy)świeże kawałki pomarańczy (około 2 pomarańczy)6krewetki i żyłkiCukier puderCukier puder0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePrażone kiełki pszenicyPrażone kiełki pszenicy99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3/4 szklanki mąki pszennej (o3/4 szklanki mąki pszennej (o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn