Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj gofrów cytrusowych z kompot z Marmolady. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marmolada z trzema cytrusami, Marmolada Z Pomidorów Cytrusowych, oraz Marmolada Z Cytrusów Żurawinowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować kompot, umieścić marmoladę, sok pomarańczowy, sok z cytryny i miód w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż Marmolada topi. Zmniejszyć ciepło i delikatnie wymieszać w pomarańczowych częściach; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Marmolada
Kompot
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Aby przygotować gofry, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąki i kolejne 6 składników (przez gałkę muszkatołową) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Połącz maślankę, 1/3 szklanki wody, olej rzepakowy, skórkę pomarańczową i jajko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Maślanka
Olej Rzepakowy
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Zalać gofrownicę sprayem do gotowania; rozgrzać. Łyżka około 1/3 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie. Gotować przez 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i powtórzyć procedurę z pozostałym cieście. Cukier puder przesiać na wierzchu gofrów.