Gofry cynamonowo-cukrowe z syropem jagodowym
Gofry cynamonowo-cukrowe z syropem jagodowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym, Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym, oraz Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i 1/2 łyżeczki soli.
W innej misce, ubij razem mleko, jajka i masło.
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aby połączyć, uważając, aby nie przesadzić. Niektóre grudki są dobre.
W zależności od wielkości gofrownicy, dodaj 1/4 do 1/2 szklanki ciasta do środka gofrownicy. Zamknąć pokrywkę i gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 5 protokół.
Do rondla dodaj jagody, syrop klonowy i skórkę i podgrzej na średnim ogniu. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić niektóre jagody. Dusić przez 5 minut.