Gofry bananowo-cynamonowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zmielony cynamon, banan, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gofry Bananowo-Cynamonowe, Gofry Bananowo-Cynamonowe, oraz Gofry Bananowo-Cynamonowe.
Instrukcje
1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
2
Mąki, siemię lniane i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Połączyć mleko, masło i jajka, mieszając trzepaczką; dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając do wymieszania. Złożyć w puree bananowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Bananowe
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Rozgrzej gofrownicę. Płaszcz żelazko z sprayem do gotowania. Łyżka około 1/4 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie. Gotować 3 do 4 minut lub do zatrzymania gotowania na parze; powtórzyć procedurę z pozostałym cieście.