Gofry Bananowe Bezglutenowe
Gofry bananowe bezglutenowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, wymieszać, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Gofry Bananowe Bezglutenowe, Gofry Owsiane Bezglutenowe Bananan, oraz Gofry bananowo-orzechowe (bezglutenowe i wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewacz do gofrów. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania.)
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, olej i jajko z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Delikatnie złożyć banana i pekan.
Wlać około 1/2 szklanki ciasta na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź wskazówki producentów dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać z syropem, bananami i orzechami pekan.