Gofry Bananowe Bezglutenowe
Gofry bananowe bezglutenowe mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 189 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, olej roślinny, wymieszać i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry Owsiane Bezglutenowe Bananan, Bezglutenowe Wafle Bananowo-Orzechowe, oraz Gofry bananowo-orzechowe (bezglutenowe i wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewacz do gofrów. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania.)
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, olej i jajko z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Delikatnie złożyć banana i pekan.
Wlać około 1/2 szklanki ciasta na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać z syropem, bananami i orzechami pekan.