Przepis ziołowe Gnocchi z sosem grzybowym może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, grzybów cremini, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziołowe Ricotta Gnocchi Z Szybkim Sosem Pomidorowym, Gnocchi Z Sosem Grzybowym, oraz Gnocchi z sosem grzybowym.
Instrukcje
1
Całe nieobrane ziemniaki umieścić w średnim rondlu z zimną wodą na średnim ogniu. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia i gotować przez 20 do 25 minut, aż wystarczająco miękkie, aby rozgnieść. Sprawdź nożem, czy ziemniaki są gotowane i miękkie. Po przygotowaniu odcedzić ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć obrać każdy ziemniak i pokroić na małe kawałki i przekazać je przez ricer ziemniaków nad średniej wielkości misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mąkę, parmezan, żółtka, gałkę muszkatołową, tymianek, sól i pieprz i wymieszać w konsystencji ciasta dodając więcej mąki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Ciasto przełożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Za pomocą rąk zwinąć kawałki ciasta w linę o średnicy około 1/2 cala. Nożem przeciąć linę na kawałki o długości od 1/2 do 3/4 cala. Kawałki mąki podczas cięcia, umieszczając je na blasze z mąką lub wyłożonej papierem woskowym. Po zrolowaniu można umieścić gnocchi w lodówce pokrytej folią, aż będzie gotowe do gotowania. Gotowe do gotowania umieścić gnocchi we wrzącej osolonej wodzie na około 1 do 2 minut. Po zakończeniu wznoszą się na szczyt. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć gnocchi z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.