Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym kabaczkiem
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym dyni to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 297 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka squasha, oliwa z oliwek, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym kabaczkiem, Żółty Finn Gnocchi Ziemniaczane, oraz Gnocchi Z Ciecierzycy, Szpinaku I Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować gnocchi we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Podczas gdy gnocchi gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Dodaj squash; smażyć 4 minuty lub do chrupkiego przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
4
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj szpinak; przykryć i gotować 2 protokół lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z mlekiem, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gnocchi w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.