Gnocchi Z Redukcją Balsamiczną I Masłem Czosnkowo-Bazyliowym
Gnocchi z redukcją balsamiczną i masłem czosnkowo-bazyliowym jest Wegetariańskie przystawka. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 699 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Ten przepis z How Sweet Eats ma fanów 17. Mieszanka papryki, cebuli, masła bazyliowego czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Gnocchi warzywne z redukcją balsamiczną, Karmelizowany tost z moreli, bazylii i ricotty Z Redukcją balsamiczną, oraz Słodkie ziemniaczane Gnocchi z balsamicznym brązowym masłem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.