Gnocchi Z Pomidorami, Pancettą I Zwiędłą Rukolą
Przepis Gnocchi z pomidorami, pancettą i zwiędłą rukolą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 37 minut. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 298 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 286 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, parmezan, gnocchi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Zwiędłej Rukoli, Sałatka z gorącej wołowiny i zwiędłej rukoli, oraz Sałatka gnocchi i zwiędły szpinak dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brancaia Chianti Classico Riserva. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot