Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gnocchi z krewetkami, szparagi, i Pesto spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 408 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, orzeszki piniowe, czosnek w butelce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj gnocchi do patelni; gotuj 4 minuty lub do zakończenia (gnocchi wzrośnie do powierzchni).
Wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Dodaj szparagi i krewetki na patelni; gotować 5 minut lub aż krewetki są gotowe.
Dodaj mieszaninę krewetek do gnocchi.
Pozostałe 1 łyżka wody, bazylia i następne 4 składniki (przez czosnek) połączyć w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Skropić olej przez rynnę spożywczą z włączonym Robot kuchenny; proces aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj mieszaninę bazylii do mieszanki krewetek; wrzucić do herbu.