Gnocchi Z Grzybowym Ragu
Przepis Gnocchi z dzikimi grzybami Ragu jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchew, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi z grzybowym Ragu, Gnocchi z grzybowym Ragu, oraz Truflowe Gnocchi z grzybowym Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę oliwy rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać połowę grzybów i gotować, aż złoty, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, a następnie docisnąć do brzegów garnka.
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i grzyby i gotować 3 do 5 Więcej minut.
Dodać grzyby cremini i gotować jeszcze 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając drewnianą łyżką, o 2 protokół.
Dodaj wino; gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 2 Więcej minut.
Dodaj pomidory, 2 szklanki wody, liście laurowe, kolendrę, koper włoski, płatki czerwonej papryki, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku. Dusić na średnim ogniu, około 30 minut (cienkie z wodą w razie potrzeby). Doprawić solą i pieprzem.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać gnocchi, wymieszać i gotować przez 1 minutę po pływają, o 3 minut w sumie.
Przełożyć łyżką szczelinową do garnka z sosem i delikatnie wymieszać na małym ogniu.
Podawać z mascarpone i / lub miętą.