Gnocchi z dynią i szałwią

Gnocchi z dynią i szałwią
Gnocchi z dynią i szałwią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać por, pancetta, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Dyniowe Gnocchi w maśle szałwiowym, Pełnoziarniste Gnocchi z sosem z szałwii dyniowej, oraz Dyniowe Gnocchi w sosie z rumianego masła szałwiowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Podczas gdy gnocchi gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Dodaj grzyby, por, i czosnek; smażyć 7 minut lub do miękkości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać w sosie Alfredo, Dynia, sól, i pieprz; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane. Wymieszać z bulionem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Spuścić gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
6
Dodaj gnocchi do sosu na patelni, i wrzucić delikatnie. Łyżka do poszczególnych misek i udekorować liści szałwii, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
GnocchiGnocchi
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać natychmiast.
8
Gnocchi (NYOH-kee) to słowo oznaczające " pierogi."Można znaleźć komercyjne gnocchi w dużych supermarketach w tym samym przejściu co suchy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn