Gnocchi z dynią i szałwią

Gnocchi z dynią i szałwią
Gnocchi z dynią i szałwią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać por, pancetta, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Dyniowe Gnocchi w maśle szałwiowym, Pełnoziarniste Gnocchi z sosem z szałwii dyniowej, oraz Dyniowe Gnocchi w sosie z rumianego masła szałwiowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podczas gdy gnocchi gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Dodaj grzyby, por, i czosnek; smażyć 7 minut lub do miękkości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać w sosie Alfredo, Dynia, sól, i pieprz; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane. Wymieszać z bulionem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Spuścić gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
6
Dodaj gnocchi do sosu na patelni, i wrzucić delikatnie. Łyżka do poszczególnych misek i udekorować liści szałwii, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
GnocchiGnocchi
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać natychmiast.
8
Gnocchi (NYOH-kee) to słowo oznaczające " pierogi."Można znaleźć komercyjne gnocchi w dużych supermarketach w tym samym przejściu co suchy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn