Glenn ' s Blowing Rock Salmon
Glen ' s Blowing Rock Salmon może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 688 kalorii, 51g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Na $7.04 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, ser gouda, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rock Bottom Brewery Beer Battered Salmon, Glenn ' s Sweet & Spicy Slow Cooker Chili, oraz Mind-Blowing Cheezy Hemp Nacho Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przyciąć filety z łososia, jeśli to konieczne, aby usunąć cienką część; bardzo ostrym nożem przeciąć filety poziomo przez środek, ale pozostawić jeden koniec nieobcięty, aby filet otworzył się jak książka.
Umieść 1/4 grudki kraba na każdym otwartym filecie, a na wierzchu kraba plasterkiem wędzonej Goudy; Zamknij filety.
Umieść każdy filet w jednym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać roztopione masło i sok z 1 cytryny w małej misce, i skropić masło cytrynowe na wszystkich filetów z łososia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż łosoś będzie nieprzejrzysty i łatwo się płatkuje, 30 minut lub w razie potrzeby.
W misce wymieszać sok z 2. cytryny ze śmietaną i koperkiem; na każdym upieczonym filecie łyżkę śmietany wymieszać i obficie posypać kaparami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.