Glazurowany Grillowany tuńczyk ze słodką papryką Ragout

Glazurowany Grillowany tuńczyk ze słodką papryką Ragout
Glazurowany Grillowany tuńczyk ze słodką papryką Ragout to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka liści oregano, masła, suszonych pomidorów wypełnionych olejem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Słodki Ziemniak i papryka Toss, Jabłko Tuńczyk Sałatka Papryka Kanapka, oraz Balsamiczne kanapki z kurczakiem i papryką.

Instrukcje

1
W małym rondlu, połączyć sok ananasowy i miód i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ochłoń.
3
Czerwoną i żółtą paprykę pieczemy bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
4
Przełożyć do miski, przykryć i pozostawić na parze przez 10 minut. Obrać paprykę i wyrzucić łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pokroić paprykę w kostkę 1/2 cala i umieścić je w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj zarezerwowane soki z papryki i czerwone i żółte pomidory i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Pomidorżółty Pomidor
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
7
Dodać suszone pomidory, doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Steki z tuńczyka doprawić solą i pieprzem. Grilluj steki z tuńczyka na gorącym ogniu lub na dużym ogniu przez 2 do 3 minut na stronę, często szczotkując polewą ananasową i miodową; tuńczyk powinien być ładnie zwęglony Na zewnątrz i średnio Rzadki w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Przynieś pieprz ragout na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
10
Zdjąć z ognia i zawirować w maśle, aż do wymieszania. Ustaw stek z tuńczyka na każdym talerzu i łyżka pieprz ragout obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
11
Udekorować oregano i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn