Glazurowany Cynamonowo-Rodzynkowy Chleb Herbaciany

Glazurowany Cynamonowo-Rodzynkowy Chleb Herbaciany
Glazurowany cynamonowo-rodzynkowy chleb herbaciany może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką mleko, mielone siemię lniane, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szkliwione Herbatniki Rodzynkowo-Cynamonowe, Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło, oraz Szkliwione Herbatniki Cynamonowo-Rodzynkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować chleb, przykryć rodzynki 2 szklankami gorącej wody w średniej misce; przykryć i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Drenaż.
4
W dużej misce wymieszać maślankę i 5 kolejnych składników (przez białko jaja), wymieszać trzepaczką, aż dobrze się wymieszają. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Mąkę połączyć z 6 składnikami (przez gałkę muszkatołową), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny maślanki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder, 1% mleka i sok, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
GlazuraGlazura
SokSok
10
Polewamy równomiernie chlebem, natychmiast posypujemy migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
ChlebChleb
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn