Glazurowane słodko-kwaśne grillowane kotlety wieprzowe

Glazurowane słodko-kwaśne grillowane kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 316 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką miód, musztardę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodko-kwaśne polane kotlety wieprzowe (maiale w Agrodolce), Grillowane kotlety wieprzowe wędzone ze słodko-kwaśną glazurą, oraz Kotlety wieprzowe słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małym rondlu połącz wszystkie składniki glazury. Gotować na małym ogniu przez 3 do 5 minut lub aż dokładnie ogrzane i smaki są mieszane, mieszając od czasu do czasu.
Posyp obie strony każdego kotleta mieszanką czosnkowo-pieprzową, papryką i solą.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić kotlety wieprzowe na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 do 15 minut lub aż Nie różowy w centrum, obracając raz lub dwa razy i szczotkowanie szkliwem w ciągu ostatnich 5 minut czasu gotowania.
Doprowadzić pozostałą glazurę do wrzenia.
Podawać ciepłą polewę z kotletami schabowymi.