Glazurowane Marchewki Julienne

Glazurowane Marchewki Julienne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szkliwionych marchwi Julienne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka margaryny, julienne-cut marchew, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Julienne Z Sezamowej Marchwi I Korzenia Selera, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić margarynę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cukier, mieszając, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj marchew, sól, pieprz i gotować 10 protokół, lub aż marchewki są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
PieprzPieprz
SólSól
3
Zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn