Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Rozbitymi Ziemniakami I Duszoną Fasolką Szparagową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj glazurowanych kotletów wieprzowych z Roztrzaskanymi ziemniakami i duszoną fasolką szparagową. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 52g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka mleka, masła, grubej soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Hoisin-Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Zieloną Fasolką Syczuańską, Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, oraz Greckie duszone ziemniaki, fasolka szparagowa i cukinia.
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.