Glazurowane Kotlety Cielęce Z Winogronami
Glazurowane kotlety cielęce z winogronami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety cielęce, oliwę z oliwek, winogrona i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kotlety cielęce z winogronami, Cielęcina Scaloppine z winogronami i grzybami, oraz Szkliwiona perłowa cebula i winogrona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cielęcinę posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę; gotować 7 do 8 minut z każdej strony lub aż skończy.
Wyjąć cielęcinę z patelni; ogrzać.
Dodaj sok pomarańczowy i ocet do kapieli; gotować na średnim ogniu 2 do 3 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót cielęciny na patelnię; dodać połówki winogron i gotować 1 minutę, obracając cielęciny do Płaszcz z sosem.
Cielęcinę ułożyć na półmisku.