Glazurowane Ciasteczka Jabłkowe
Glazurowane ciasteczka jabłkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 518 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, pół na pół śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Glazurowane Ciasteczka Jabłkowe, Ciasteczka Jabłkowe Szkliwione Klonem, oraz Waniliowe Ciasteczka Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem skracanie i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty. Ubij w jajku i dokładnie zmiksuj.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Połowę suchych składników wymieszać w kremową mieszankę. Wymieszaj orzechy, jabłka i rodzynki, a następnie wymieszaj pozostałą połowę suchych składników i mleko.
Upuść z łyżki 1 1/2 cala od siebie na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni przez 10-12 minut.
Usuń ciasteczka do stojaków i jeszcze ciepłe, rozprowadzić szkliwem.
Połączyć cukier puder, masło, wanilia i wystarczająco dużo śmietany, aby glazura rozprzestrzeniania konsystencji. Beat until smooth.
Rozłóż na ciepłych ciasteczkach.