Glazurowane Ciasteczka Jabłkowe
Glazurowane ciasteczka jabłkowe to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 122 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką jabłka, mielone goździki, skracanie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Glazurowane Ciasteczka Jabłkowe, Waniliowe Ciasteczka Z Jabłkami, oraz Ciasteczka Jabłkowe Szkliwione Klonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem skracanie i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty. Ubij w jajku i dokładnie zmiksuj.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Połowę suchych składników wymieszać w kremową mieszankę. Wymieszaj orzechy, jabłka i rodzynki, a następnie wymieszaj pozostałą połowę suchych składników i mleko.
Upuść z łyżki 1 1/2 cala od siebie na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni przez 10-12 minut.
Usuń ciasteczka do stojaków i jeszcze ciepłe, rozprowadzić szkliwem.
Połączyć cukier puder, masło, wanilia i wystarczająco dużo śmietany, aby glazura rozprzestrzeniania konsystencji. Beat until smooth.
Rozłóż na ciepłych ciasteczkach.