Glazurowane batoniki miodowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 16 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Foodnetwork wymaga majonezu, miodu, mleka i mielonego cynamonu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczoną Jagnięcinę Oszkloną Miodem Z Sosem Miodowo-Miętowym, Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla Twojego hunny, oraz Marchew glazurowana miodem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj patelnię 8 na 8 na 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W misce ubij olej, miód, cukier granulowany i jajko, aż dobrze się połączą. Wymieszaj cynamon z mąką, a następnie wymieszaj z mieszanką jajeczną i dobrze wymieszaj. Dodaj orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Miód
Orzechy
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Rozłóż ciasto na przygotowanej patelni i piecz przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Wyjmij z piekarnika i odstaw podczas robienia glazury. W misce wymieszaj cukier cukierniczy, majonez, mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Majonez
Wanilia
Glazura
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
5
Wylej glazurę na ciasto i rozprowadź metalową szpatułką.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.