Glazurowana Sałatka Z Tofu-Grzybami
Glazurowana Sałatka z tofu-grzybami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 178 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, ketchup, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Glazurowana Sałatka Z Tofu-Grzybami, Miso-glazurowane steki Tofu z sałatką beansprout & Egg strands, oraz Sałatka z tofu z ciecierzycy (Sałatka Birmańska z tofu Shan).
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W małej misce, połączyć ketchup, sos sojowy, sherry i olej sezamowy. W innej małej misce, wymieszać 1 łyżkę sosu ketchup z sokiem z cytryny i rezerwy.
Ułóż czapki grzybowe na blasze z ciastkami, na łodygach z boku w dół; posmaruj olejem roślinnym i dopraw solą i pieprzem. Broil 6 cali od ciepła przez 4 minuty, obracając patelnię, jeśli to konieczne, aż rumiane. Włącz Czapki i dusić na 3 protokół, lub do lekko rumiane.
Pędzel czapki z sosem ketchup i broil przez 30 sekund, lub aż chrupiące i głęboko rumiane. Obróć, ponownie szczotkuj sosem i piecz przez 30 sekund dłużej. Stos Czapki i pokroić w paski 1/4 cala.
Na arkuszu cookie, szczotka tofu po obu stronach z niektórych sosu ketchup. Dusić przez 1 minutę, lub aż głęboko rumiane i chrupiące. Będąc jeszcze na arkuszu, delikatnie pokroić w 1-calowe kostki.
W misce wrzucić grzyby, cebulkę, pomidora i kiełki z sosem cytrynowym; doprawić solą i pieprzem. Za pomocą łopatki, przenieść tofu do sałatki, wrzucić lekko i służyć.