Glazurowana marchewka z kandyzowanymi Kasztanami

Glazurowana marchewka z kandyzowanymi Kasztanami
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Glazurowana marchewka z kandyzowanymi Kasztanami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, brązowy cukier, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kuri Kinton (kandyzowane kasztany ze słodkimi ziemniakami), Pieczone Kasztany Glazurowane, oraz Indyk z glazurowanymi Kasztanami, pasternakiem i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 łyżki cukru i 2 łyżeczki masła w średniej patelni nonstick na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kasztany; gotować 2 minuty lub aż zbrązowieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3
Rozprowadzić kasztany w jednej warstwie na papierze woskowym i odstawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Rozgrzać 2 łyżeczki masła i oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj marchew; saute 5 minut. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać 3 łyżki cukru; gotować 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodać bulion; dusić 2 minuty. Natkę pietruszki wymieszać z solą. Top z kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn