Glazurowana marchewka z kandyzowanymi Kasztanami
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Glazurowana marchewka z kandyzowanymi Kasztanami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, brązowy cukier, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kuri Kinton (kandyzowane kasztany ze słodkimi ziemniakami), Pieczone Kasztany Glazurowane, oraz Indyk z glazurowanymi Kasztanami, pasternakiem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2 łyżki cukru i 2 łyżeczki masła w średniej patelni nonstick na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kasztany; gotować 2 minuty lub aż zbrązowieje, często mieszając.
Rozprowadzić kasztany w jednej warstwie na papierze woskowym i odstawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej.
Rozgrzać 2 łyżeczki masła i oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj marchew; saute 5 minut. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać 3 łyżki cukru; gotować 10 minut, często mieszając.
Dodać bulion; dusić 2 minuty. Natkę pietruszki wymieszać z solą. Top z kasztanami.