Glazurowana marchewka z bourbonem i syropem klonowym
Glazurowana marchewka z bourbonem i syropem klonowym to pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka marchewki baby, sól morska, syrop klonowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 32%. Spróbuj Marchew Klonowa Bourbon Glazurowana, Klon Bourbon Glazurowana marchewka z pistacjami, oraz Klon Glazurowany Marchewki Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać marchewki dziecko wraz z odrobiną soli i gotować, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
W małej patelni saute, dodać masło, whisky i syrop klonowy i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Obniżyć ciepło do silnego dusić i niech mieszaninę zmniejszyć aż gęste i syropy, o 6 do 8 protokół.
Dodać marchewki i podsmażyć je, aż dobrze szkliwione i po prostu zaczyna kolor, o 4 do 5 protokół.
Marchew przełożyć do miski i posypać solą i pieprzem, do smaku.