Glazurowana marchewka z boczkiem i cebulą
Glazurowana marchewka z boczkiem i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 154 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bekon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boczek' n ' Cebula Marchew, Cebula-Boczek Marchewki, oraz Klon Szkliwiony Boczek Zawijany Pieczona Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 15 minut lub aż marchew będzie miękka; odcedzić.
Boczek gotować na patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Podsmażyć cebulę w zastrzeżonych kapiących na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z brązowym cukrem, pieprzem i marchewką. Gotuj, często mieszając, 5 minut lub aż marchewka zostanie zeszklona i dokładnie podgrzana.
Marchew przełożyć do naczynia i posypać pokruszonym boczkiem.