Glazurowana Kaczka Long Island
Need a bezglutenowy i bezmleczny napój? Glazurowana Kaczka Long Island może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 3450 kalorii, 98g białka, oraz 327g tłuszczu. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marmoladę cytrynową, szalotki, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea, oraz Long Island Iced Tea dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć podroby i szyje z kaczek; w razie potrzeby zarezerwować do innego użycia. Kaczki dokładnie opłukać pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Ubytki i skórkę posypać solą i pieprzem; ubytki wypełnić szalotką i dalej 3 składnikami. Ukłucie skóry widelcem do mięsa. Wiązać końce nóg razem ze sznurkiem; podwijać końcówki skrzydeł.
Umieść kaczki, piersi bok do góry, na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów. Napełnij patelnię gorącą wodą do głębokości 1/2 cala.
Piec w temperaturze 450 przez 45 minut. Odwróć kaczki; piec 30 minut.
Połącz marmoladę z brązowym cukrem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2,5 minuty. Przekręć bok piersi kaczki do góry; pędzel z mieszaniną Marmolady. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część uda, bez dotykania tłuszczu lub kości.
Piec 5 do 10 minut lub aż termometr zarejestruje 18
Przenieść kaczki na półmisek; odstawić na 10 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.