Glazura Sojowa

Glazura Sojowa
Glazura sojowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mirin, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Sos Sojowo-Sezamowy, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Sticky Ginger Soy Glazed Chicken.

Instrukcje

1
W małej misce ubij skrobię kukurydzianą z wodą. W małym rondlu ubić sos sojowy z sake, mirinem i cukrem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
CukierCukier
WodaWoda
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubij mieszankę skrobi kukurydzianej i gotuj na wolnym ogniu, aż sos będzie lekko zagęszczony, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieś glazurę do żaroodpornego słoika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn