Glazura Maślana

Glazura Maślana
Glazura maślana to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Glazura Maślana, Ciasto marchewkowe z glazurą maślaną, oraz Bułeczki maślano-porzeczkowe z polewą cytrynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier, soda oczyszczona, masło, maślanka i syrop kukurydziany zagotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, 4 minuty lub aż mieszanina będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn